Vacatures

Frontdeskmedewerker

Standplaats: Nijmegen
Uren per week: 24 uur – 40 uur
Werk-/denkniveau: MBO

Jouw uitdaging

Altijd al willen werken in een dynamisch team op een (juridische) afdeling waar altijd wat te doen is? Dit is je kans! In de functie als medewerker Frontdesk draag je zorg voor een uitstekende service bij onze klanten. Binnenkomende vragen zal je beantwoorden via telefoon en e-mail. Door deze vragen op een servicegerichte manier op te lossen zorg jij voor een stijgende klanttevredenheid.

Jouw werkzaamheden

Jouw functie als Frontdesk Medewerker bij SRM is een hele goede mix van klantcontact, service en secretariële ondersteuning van de juristen/advocaten. Je staat telefonisch klanten te woord en helpt deze verder, je verwerkt nieuwe meldingen (aanrijdingen en juridische geschillen), je verricht telefonisch letselintake’s en je besteedt dossiers uit aan externe advocatenkantoren. Daarnaast voer je administratieve taken uit zoals het betalen van nota’s en postverwerking.

Jouw team

Je komt in een gezellig en professioneel team terecht met circa 36 rechtsbijstand collega’s, waarvan 6 mensen werkzaam zijn als Frontdesk medewerker. Je hebt de ambitie om mee te groeien met onze afdeling en onze groeiende organisatie. Het team kenmerkt zich door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Er heerst een prettige werksfeer.

Jij hebt

 • Een afgeronde administratieve Mbo-opleiding;
 • (Enige) relevante werkervaring.

Jij bent

 • Klantvriendelijk en vindt het leuk om mensen verder te helpen;
 • Communicatief sterk en een teamplayer;
 • Zelfstandig en werkt nauwkeurig;
 • Flexibel in werkdagen.

Wij bieden jou

 • Een prima salaris, vakantiegeld, een winstuitkering en een 13e maand;
 • Een jaarcontract en intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband;
 • Korting op onze verzekeringen, een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • Een plek waar je kansen krijgt en gezien wordt;
 • Veel trainingen op onze eigen campus; wij hebben graag dat je je blijft ontwikkelen;
 • Een fijne, informele werksfeer!
SRM Rechtsbijstand

SRM (Stichting Rechtsbijstand Mobiliteitsbranche) verleent rechtsbijstand aan zowel zakelijke als particuliere relaties van Bovemij en haar volmachten. Dit laatste op basis van een rechtsbijstandverzekering of op betaalde basis. Deze diensten worden verricht vanuit 2 entiteiten, te weten SRM rechtsbijstand (verzekerd) en Bovemij Rechtshulp (betaald).

Wij zijn Bovemij: dé financieel en datadienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche. Wij helpen bedrijven in de mobiliteitsbranche succesvol te ondernemen. Dat doen we met onze verzekeringen, financieringen en data-oplossingen. Inmiddels werken er ruim 750 mensen bij Bovemij of een van onze labels (viaBOVAG.nl, RDC, Enra en FlexCom4). We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak, onze kennis van zaken en heldere oplossingen. Samen vooruit!

Meer weten?

Neem dan contact op met een van onze recruiters Bibi Verberk (024 366 6763) of Iris Wijers (024 366 5504). Zij helpen je graag verder.

>> D I R E C T   S O L L I C I T E R E N <<